Naši prijatelji

 

Logo grada Zrenjanina Grad Zrenjanin
www.zrenjanin.rs
Regionalna privredna komora Zrenjanin logo Regionalna privredna
komora Zrenjanin

www.rpkomora-zr.co.rs
Agencijua za privredne registre Srbije logo Agencija za privredne
registre

www.apr.gov.rs
Unija poslodavaca Srbije logo Unija poslodavaca
Srbije

www.poslodavci.org.rs
RCR Banate logo RCR Banat
www.rcrbanat.rs

Opšte udruženje preduzetnika na X Sajmu privrede u Subotici

09
jun
2016

Protekle nedelje, u periodu od 02.06. – 04.06.2016. godine održan je X Međunarodni i regionalni sajam privrede u Subotici „SuSajam 2016“, koji je okupiooko 200 domaćih i inostranih izlagača iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Nemačke, Rumunije, Republike Srpske i Crne Gore. Partner ovogodišnjeg sajma je bio berlinski okrug Treptov - Kopenik. Manifestaciju je otvorio potpredsednik Privredne komore Srbije Zoran Vujović, koji je kao poseban značaj istakao regionalni karakter sajma i njegov doprinos prekograničnoj saradnji. Otvaranju sajma su prisustvovali predsednik RPK Zrenjanin g. Milan Radovanović, sekretar Komore g. Dragan Vasić kao i predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin g. Miroslav Djurić.

 

 

 

Izlagači na sajmu su bili pretežno mala i srednja preduzeća i preduzetnici iz oblasti proizvodnje i prerade hrane, koji su zauzimali skoro polovinu sajamskog prostora, dok su se na preostalom delu nalazila preduzeća iz oblasti građevinarstva, hemijske, tekstilne, grafičke delatnosti, mašinske i metalurške industrije. Sajam je imao i prateći program posvećen organskoj poljoprivredi i podsticanju preduzetništva.


           s 012                     s 022


         Na štandu Regionalne privredne komore Zrenjanin predstavili su se zrenjaninski preduzetnici i članovi Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin: D.O.O. Carska bašta, udruženje poljoprivrednih gazdinstava Klaster Fokus, „Tkač ZSP“ radnja za izradu ručno tkanih predmeta, D.O.O „Mamma’s food“ preduzeće za proizvodnju peciva i testenina, radnja za izradu šešira „Moj šešir“, udruženje modnih dizajnera „Taya“ i Turistički centar grada Zrenjanina. Zrenjaninski preduzetnici su imali zapažen nastup tako da je štand Regionalne privredne komore Zrenjanin i Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin svih dana trajanja Sajma bio izuzetno posećen i može se reći, bio jedan od najatraktivnijih štandova na Sajmu.


                   s 007                                      s 059


        Ovaj nastup naših preduzetnika omogućen je zahvaljujući dugogodišnjim poslovnim vezama Regionalne Privredne komore Zrenjanin i  Subotice,  a uz posebno angažovanje  Opšteg udruženja preduzetnika  Zrenjanin .Radi predstavljanja sopstvenih potencijala i uspostavljanja saradnje naši izlagači  su obilaskom Sajma i u međusobnim kontaktima sa prisutnim izlagačima kao i  posetiocima sajma razmenili ideje i iskustva, uspostavili nove poslovne veze i kontakte .tinov)

 

 

                   s 020                                      s 015